Centrum voor inspiratie en verandering

Centrum voor inspiratie en verandering


Centrum voor inspiratie en verandering staat voor ons eigen centrum, van waaruit wij de dingen doen. Maar ook voor een centrum waar we veel kennis en ervaring bij elkaar brengen en mensen met elkaar verbinden.


Het centrum voor inspiratie en verandering, dat ben ik, Wim van Dijk, mijn vrouw, en een netwerk van specialisten die waar nodig kunnen bijspringen. Als directe support werk ik samen met mijn vrouw, zij is van huis uit maatschappelijk werker. En als ik zelf niet alle kennis in huis heb, dan schakel ik mijn netwerk in waar specialisten in zitten die ons kunnen ondersteunen.


Centraal voor mij staat inspiratie en verandering. Ik zie mijzelf als de inspirator die een echte verandering bij mensen wil realiseren. Ik ben een betrokken en creatief persoon die goed kan luisteren en mensen kan meenemen op een persoonlijke ontdekkingsreis.


Zelfontdekking


Als trainer en coach werk ik niet volgens geƫigende methodes, maar gericht op de vraagstelling van de deelnemer. Ik streef eigenlijk altijd naar een zelfontdekking met blijvende verandering. Dit betekent dat de verandering vanzelfsprekend is geworden en je hiervoor geen extra inspanningen hoeft te doen. Ik help je de antwoorden op je vraag in jezelf te vinden. En leer je tevens hoe je toekomstige vragen kunt benaderen vanuit zelfverzekerdheid.


Voor mij is het belangrijk om te ontdekken welke trainingsmethode het beste past bij de deelnemer. Dat kan in een individueel traject zijn of met een groep. De duur en inhoud van een traject is afhankelijk van de vraagstelling, maar bespreek ik altijd samen met de deelnemer vooraf.


De weg van verandering gaat met vaak met vallen en opstaan. Daarom zijn wij er ook voor ondersteuning na een periode van training en coaching.